Kupaonska rasvjeta za odlično osvjetljenje prostora

LED rasvjeta je najbolji oblik rasvjete

Iako svađa oko toga je li bijelo osvjetljenje ili žuto osvjetljenje bolje za oči još uvijek traje, općeniti zaključak da bijela svjetla (koje daje LED rasvjeta) imaju općenito bolje karakteristike i praktičniji su u mnogim slučajevima. Osim što ćete uštedjeti, svakako ćete biti zadovoljni činjenicom da se takva svjetla jako rijetko moraju postavljati ponovno.

Za kupaonu je naša preporuka LED rasvjeta. Ona je gotovo snježno bijela, iako se mogu kupiti i toplije varijante, pa čak i varijante u boji. LED svjetla su energetski efikasna i smanjit će vaš kućni račun tako da ćete kroz godinu dana uštedjeti zgodan iznos. Ne zagrijavaju se tako jako pa su svakako sigurnija opcija za vas, vašu djecu i ljubimce. Danas LED rasvjeta dolazi u jako puno oblika: stolna, stropna, zidna, podna te lusteri. Izlika „nema dizajna koji mi se sviđa“ svakako je izlika za lijenost!

Osim toga samo neke karakteristike koje LED žarulje izdižu iznad konkurenciju su mala potrošnja struje, radni vijek od čak 50 tisuća sati, slabo zagrijavanje i brzo pružanje punog sjaja. Osim toga, za razliku od klasičnih žarulja sa žarnom niti, na LED žarulje ne utječe paljenje i gašenje, te im ne skraćuje radni vijek.

Dobro prosurfajte svoje opcije i uvjerite se u cijene sami tako da znate koliki je vaš budžet i kolika je prosječna cijena za ono što tražite. Tada vas nitko ne može „prevariti“! LED rasvjeta dostupna je online po veoma niskim cijenama, a nešto veće početno ulaganje u odnosu na neke druge oblike rasvjete zasigurno će se isplatiti sa dugim vijekom trajanja i manjom potrošnjom.




Leave a Reply

Your email address will not be published.