Futrole za mobitele su najbolja zaštita

Silikonske maske za mobitele

Unazad nekoliko godina silikonske futrole za mobitele su postale najpopularniji odabir. Razlog za to je njihova jeftina cijena, te silikon koji odlično ublažava padove uređaja. Osim toga, ove maskice ne mijenjaju dizajn mobitela, te su dostupne u raznim bojama ili s raznim slikama/tekstovima. Negativna strana ovih maskica je što uopće ne štite ekran, te prilikom njihove kupnje neophodno je da koristite i dodatno staklo za ekran. Ono se jednostavno zalijepi na očišćen ekran i prilikom mogućeg udarca štiti ekran od oštećenja.

Bežični punjač za mobitele

Još jedan dodatak za mobitele veoma popularan zadnjih godina je bežični punjač. Tehnologija se razvija nevjerojatnom brzinom i najnovije tehnološko rješenje za punjenje baterija omogućava rezultate bez žica. Jednostavno ostavite mobitel na bežični punjač i on će ga krenuti puniti. Do prije nekoliko godina ova priča zvučala bi nevjerojatno, no danas je realnost i sve više proizvođača proizvodi uređaje koji omogućavaju ovakav način punjenja.

Bežični punjač najčešće ne dolazi kao osnovna oprema s uređajem, već ga je potrebno dodatno kupiti, a ako poznajete nekog tko ima mobitel novije generacije on može biti odličan poklon za nadolazeće blagdane. Prilikom kupnje morate obratiti pozornost na brzinu kojom bežični punjač može puniti mobitel. Oni najjeftiniji najčešće ne podržavaju brzo punjenje, dok nešto skuplji mogu puniti mobitele brže nego žičani punjači. Sve u svemu, u slučaju da niste dovoljno upoznati s tehnologijom prije kupnje zatražite savjet oko odabira.

Maskice za mobitel i bežični punjač, te sve ostale dodatke možete jednostavno kupiti online u Gizzmo.hr web trgovini. Njihov širok asortiman proizvoda zadovoljit će i one najzahtjevnije kupce, te će svatko pronaći ono što mu je potrebno. Kupnja online mnogima predstavlja problem kada se radi o robi i odabiru veličina, no s dodatcima za mobitele nemate tih problema. Jednostavno odaberite mobitel za koji su Vam potrebni i prema tome birajte iz ponude!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *