Silikonske maskice za mobitel Apple

Maskice za mobitel štite od razbijanja

Najprodavanije i najpopularnije su silikonske maskice za mobitel, koje odlično amortiziraju eventualne padove, ne čine mobitel kompliciranim za rukovanje i ne uništavaju njegov prvobitni dizajn. One se jednostavno postavljaju i skidaju s mobitela, a posebno su popularne kod mlađih generacija, zbog različitih dizajna. Silikonske maskice mogu biti prozirne ili jednobojne, a na tržištu ćete nerijetko pronaći i maskice s različitim slikama i motivima.

Silikonske maskice za mobitel Samsung S20
Silikonske maskice za mobitel Samsung S20

Baterije za mobitel su odličan dodatak

Mobiteli iz godine u godinu dolaze sa sve boljim specifikacijama, no baterije za mobitel nisu doživjele značajan napredak. Razlog tome je što mobiteli troše znatno više energije, a u današnje vrijeme dizajn igra veoma bitnu ulogu. Mogu se izrađivati mobiteli s ogromnim baterijama, no takvi mobiteli bi bili znatno deblji i manje estetski privlačni od današnjih top modela.

Baterije za mobitel znaju predstavljati pravu muku, pogotovo za vrijeme izleta u prirodi ili na putovanjima. Ako je vaš mobitel star, tada je kapacitet baterije manji nego prvoga dana i odlična investicija su zamjenske baterije za mobitel. Zamjenom baterije u vašem mobitelu s novom, postići ćete ponovno normalan kapacitet i dugotrajnost baterije, kao prvog dana.

Prijenosne baterije za mobitel mogu biti dobro rješenje za vrijeme putovanja, kada mobitel koristite cijelim putem. Problem se javlja kod slabih baterija, koje ne uspijevaju zadržati rad mobitela niti nekoliko sati. To znači da je potrebna zamjenska baterija za mobitel, koja će mu vratiti vrijeme korištenja koje je bilo i prvog dana. Ako ste u potrazi za dodatcima za mobitel ili zamjenskim dijelovima, posjetite web shop Gizzmo.hr, u kojem ih možete pronaći po najboljim cijenama i odmah dostupne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *