Preklopne maske za mobitel

Preklopne maske za mobitel štite sve dijelove mobitela od oštećenja

U moru različitih modela izdvajaju se preklopne maske za mobitel koje u potpunosti štite uređaj od bilo kakvih oštećenja. Dok silikonske maskice štite isključivo kućište uređaja, ekran je podlegnut velikom riziku od oštećenja, a futrole za mobitel su s druge strane izrazito nezgodne za korištenje.

Preklopne maske za mobitel

Vrste maskica za mobitel

Najpoznatije vrste su preklopna maska, futrola za mobitel, te silikonska maska, a valjda spomenuti još i maske koje su 100% otporne na sve oblike uništenja. One su manje popularne među ljudima zbog toga što su dosta velike i mobitel tada izgleda glomazno, no radnicima i ljudima koji rade poslove gdje je oštećenje mobitela lako moguće su odličan izbor. Osim od oštećenja ovakve maskice štite i od vode.

  • Preklopne maske za mobitel

    Su najpopularnije upravo zbog toga što smo i u uvodu napisali. One štite svaki dio vašeg uređaja, a pritom izgledaju lijepo i ne otežavaju korištenje (osim kod nespretnog držanja prilikom slikanja stražnjom kamerom). Također ove maskice nerijetko dolaze s folijom na određenim dijelovima kako biste se na poziv mogli javiti ili pročitati poruku koja vam je stigla bez otvaranja maske za mobitel. U većini slučajeva maskice su plastične ili kožne.

  • Silikonska maskica

    Iako silikonska maskica ne štiti ekran vašeg uređaja, ona odlično apsorbira padove i sprečava bilo kakva oštećenja. Kako bi se cijeli mobitel zaštitio dok koristite ovu vrstu maskica za mobitel, potrebno je dodatno koristiti zaštitno staklo za ekran, koje će ekran štititi od padova i bilo kakvih drugih oštećenja. Stavljanje mobitela u džep s ključevima ili nekim drugim oštrim predmetom, može biti kobno za ekran ako nije zaštićen.

  • Futrola za mobitel

    Najbolja je zaštita za uređaj, no veoma je nezgodna za korištenje. Prije svakog korištenja potrebno je vaditi mobitel i nakon korištenja vraćati u futrolu. Upravo zbog toga popularnija je kod starijih generacija koje mobitele ne koriste toliko često, pa im je važnija funkcija očuvanja mobitela od lakoće korištenja. Futrole su najčešće pamučne ili kožne, postoje i univerzalne ovisno o veličinama uređaja, a ne modelu.

Mobiteli danas koštaju puno više nego u prošlosti, te se lakše oštećuju, stoga je korištenje nekog oblika zaštite neophodno. Naša preporuka zasigurno su preklopne maske za mobitel koje štite svaki dio uređaja i sprečavaju bilo kakva oštećenja.


Leave a Reply

Your email address will not be published.