HP toneri za još više ispisanih stranica

Od raznih računalnih komponenti i opreme, pisači vjerojatno spadaju u najkorištenije oblike. Gotovo su nezamjenjivi u raznim tvrtkama koje pomoću pisača ispisuju fakture, ponude te razne vrste dokumenata. Također, u nekim tvrtkama se pisači jako puno koriste pa je često potrebno mijenjati i tonere. Pri kupnji tonera, bitno je samo paziti da se kupuju toneri za određenu marku pisača. Primjerice, imate li neki HP pisač, bit će vam potrebni HP toneri.

HP toneri s crnom bojom

HP toneri koji se najviše i najčešće koriste su oni s crnom bojom. Koriste se za ispise brojnih dokumenata koji ne sadrže neke grafičke elemente te se stoga i puno brže troše.

Budući da postoje razni modeli HP pisača, kada se kupuju HP toneri s crnom bojom, morate paziti da kupite odgovarajuće. Na kutijama se tako mogu pronaći informacije s kojim sve modelima pisača su određeni HP toneri kompatibilni. Najčešće se isti toner može koristiti u nekoliko različitih pisača pa se nemojte iznenaditi popisom kompatibilnih pisača na pakiranju.

HP toneri s bojom

Osim tonera s crnom bojom, mogu se pronaći i HP toneri s bojom. Oni služe za ispis dokumenata, slika i ostalog u boji. Naravno, imate li dokument koji je sastavljen od teksta i slika, za tekst će se koristiti toner u boji, a za sliku onaj s bojom. U većini slučajeva se toneri s bojom manje koriste pa će vam i nešto duže trajati.

Lokalne i internetske trgovine

HP toneri mogu se kupiti na raznim mjestima. Osim u službenim trgovinama koje prodaju samo HP proizvode, možete ih kupiti i u brojnim trgovinama s informatičkom opremom. Budući da je riječ o potrošnoj robi, a ujedno i vrlo traženoj, brojne informatičke trgovine su ih dodale u svoju ponudu. A osim u lokalnim trgovinama, veliki izbor može se pronaći i putem internetskih trgovina. Brojne trgovine vam tako uz originalne HP tonere nude i mogućnost kupnje zamjenskih. Oni su nešto jeftiniji, no nekima se možda neće svidjeti kvaliteta ispisa. U svakom slučaju, uvijek možete probati i tu opciju, a ako niste zadovoljni, nastavite kupovati originalne HP tonere kako biste bili sigurni u kvalitetu ispisa.

SSL certifikati su iznimno bitni za sigurnost web stranice. Više o tome u članku.


Leave a Reply

Your email address will not be published.