Sygic GPS navigation za bezbrižna putovanja

GPS je danas izuzetno popularan. Ova kratica zapravo znači Global Positioning System i vjerujemo kako vam je više puta pomogla, kako u automobilu, tako i u razgledavanju novog grada. U današnjem članku pročitajte sve o Sygic GPS navigation.

Što je Sygic GPS navigation?

Sygic GPS navigation je aplikacija napravljena kako bi vam pomogla u svakodnevnom navigiranju novim prostorima. Osim što je dostupna na mobitelima (u tom slučaju čete možda trebati i uslugo kao što je spašavanje podataka iz telefona), dostupna je i na tabletima te bilo kojem uređaju na Android platformu.

Sygic GPS

Postoji opća verzija koja je jeftinija i profesionalna verzija koja je malo skuplja. Ipak, razlika u cijeni je dosta malena i mi vam preporučamo da ne propuštate sve fenomenalne stvari koje nudi profesionalna verzija te da se ipak odlučite za nju.

Postoji i verzija Sygic GPS navigation koja sadrži sve karte svijeta offline i ta je još malo skuplja, no ako jednom investirate u ovo, više nikad nećete imati problema. Sve u svemu, svakako jako korisno za one koji vole putovati i one koji uživaju u razgledavanjima.

Što donosi profesionalna verzija Sygic GPS navigation?

Čitanje uputa i karata sada je dostupno na ovoj aplikaciji i posebno je drago onima koji su još možda malo nesigurni u vožnji ili jednostavno ne vole skidati oči s ceste. Aplikacija vam govori gdje se nalazite, koliko još imate do destinacije, kako izgleda sljedeća prekretnica i koji su izbori, čak vam govori i koja je ograničena brzina vožnje u svakoj ulici.

Ako uzmete profesionalu verziju, nećete morati biti online. Ova aplikacija radi bez pristupa internetu i nećete morati trošiti podatkovni promet. To je posebno bitno za one koji inače zbog ovakvih aplikacija, koje zaista znaju pojesti veliku količinu podataka zbog vizualnih prikaza, plaćaju velike račune za internet.

Sygic GPS navigation donosi vam najbrže rute tako da uštedite vrijeme i energiju, obavještava vas gdje su radovi na cesti i nesreće tako da ne biste zakasnili nigdje, dopušta vam da vidite gdje je najbliže parkiralište, mjeri vrijeme i udaljenost te pokazuje i povijesne znamenitosti, restorane, kafiće i slično.

Sve ovo je uvijek u ažuriranju te su trenutne informacije tako da ne kasnite za ostalim vozačima. Nikad više nemojte zakasniti nigdje, izgubiti se u novom gradu ili tražiti neke malene ulice po uputama vaših prijatelja.

Ako želite saznati više kako rade LED reflektori i čemu služe, onda si pročitajte članak na tu temu.

Xerox. U današnje vrijeme sve je manje tiskarskih poslova koji se izrađuju u velikim serijama dostatnim za profitabilnim tiskom u offsetu. Čitajte više …

Ako vam je puna kapa pametnih uređaja koji su prazni nakon samo par sati korištenja, tada dopustite da vas upoznamo s Power bank. Čitajte više …


Leave a Reply

Your email address will not be published.